contact+31 (0)36 - 84 500 68
Home > Feed ingredients > Aardappelvlokken
 

Aardappelvlokken

Licht verteerbare mineralenverstrekker

Samengevat

Etikettering Aardappelvlokken
Productvorm Vast
Verpakking Zakgoed en bigbags
Verteerbaarheid Licht verteerbaar

Aardappelingrediënten, zoals aardappelvlokken, natief aardappelzetmeel en aardappeleiwit, worden steeds populairder in voeding voor huisdieren. Deze producten worden op natuurlijke basis gewonnen uit nevenstromen van aardappelverwerkers.

Aardappelvlokken in een receptuur. Waarom?

Wanneer honden alleen maar vlees te eten krijgen, kunnen er voedingstekorten ontstaan. Aardappelvlokken bevatten belangrijke mineralen zoals magnesium en calcium.

Deze kunnen de gezondheid van de hond versterken en belangrijke stofwisselingsprocessen ondersteunen. Dit bevordert de gezondheid. Aardappelvlokken toevoegen in een receptuur is dus een slimme keuze.

Aardappelvlokken: als grondstof in honden- en kattenvoeding

Aardappelvlokken zijn gemakkelijk verteerbaar. Dat maakt deze grondstof geschikt voor voedingsgevoelige katten en honden. Zo is uit onderzoek bewezen dat dit product bij honden en katten met voedingsallergie als glutenvrije groentetoevoeging goed werkt bij huid-, maag- en darmklachten. Daarmee vormt het een goed alternatief voor graanproducten. Aardappelvlokken zijn vaak ook een onderdeel van potatomixen.

Aardappelvlokken bevorderen spijsvertering

Aardappelvlokken zijn licht verteerbaar. Aardappelvlokken zijn rijk aan ballaststoffen, wat zorgt voor een optimale spijsvertering.

  Print deze pagina
Aardappeleiwit Magnesium Calcium Voedingsgevoelig Aardappelvlokken Voedingstekort Glutenvrij Graanallergie Aardappelvlok Natief aardappelzetmeel Spijsvertering
WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?
Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op +31 (0)36- 84 500 68
© COPYRIGHT 2015 DACAM . ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN