contact+31 (0)36 - 84 500 68
Home > Feed ingredients > Natief aardappelzetmeel
 

Natief aardappelzetmeel

Zetmeel voor energie en binding

Samengevat

Natief aardappelzetmeel wordt gewonnen uit aardappels. Het zetmeel wordt gescheiden van de aardappel en gedroogd tot poeder met een helderwitte kleur. Het zetmeel geeft honden en katten energie en zorgt voor stevigheid in de diervoeding.

Natief aardappelzetmeel zorgt voor energie

Honden eten veel koolhydraten die voornamelijk in de vorm van zetmeel worden genuttigd. Koolhydraten worden omgezet in glucose dat nodig is voor de lichaamsfuncties van de hond. Het is voor dragende en zogende teven zelfs van essentieel belang dat de voeding voorziet in een bepaald gehalte aan koolhydraten. Natief aardappelzetmeel is daarom een grondstof welke breed inzetbaar is.

Waarom natief zetmeel uit aardappelen?

Natief aardappelzetmeel bestaat voornamelijk uit zetmeel. In tegenstelling tot maïszetmeel en tarwezetmeel bevat het product amper proteïne of vet. Dat maakt het extra aantrekkelijk voor gebruik in dieetvoeding. Het product zorgt voor een neutrale smaak, een goede helderheid en hoge bindkracht.

Steeds populairdere zetmeelbron

Natief aardappelzetmeel wordt steeds populairder in hondenvoer, omdat steeds meer huisdierbezitters afstappen van zetmeel uit granen, dat een negatieve invloed zou hebben op de gezondheid van honden en katten.

 

Natief aardappelzetmeel wordt vooral ingezet als bindmiddel in droog hondenvoer. Het product bevat daarnaast een scala aan gezonde voedingsstoffen, zoals plantaardige proteïnes, die na bewerking goed opgenomen kunnen worden door hond en kat. Een bijkomend voordeel is dat natief aardappelzetmeel tandplak en tandsteen tegengaat.

  Print deze pagina
Natief aardappelzetmeel Natief erwtenzetmeel Bindkracht Aardappelvlokken Koolhydraten Glucose Sojavervanger Aardappeleiwit Graanvervanger Energie Huisdierbezitters Tandplak
WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?
Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op +31 (0)36- 84 500 68
© COPYRIGHT 2015 DACAM . ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN