contact+31 (0)36 - 84 500 68
Home > Biostimulant

Biostimulant

Bacteriën, schimmels, meststoffen en/of extracten die aan de bodem of aan een substraat toegevoegd worden zijn biostimulanten. Een biostimulant zorgt voor een beter bodemleven en daardoor voor gezondere en weerbaardere planten. Ook zorgt een biostimulant ervoor dat planten voedingsstoffen beter benutten en dat ze zuiniger omgaan met water en mineralen.

Biostimulant: aminozuren als biostimulant

Onze aminozuren worden verkregen door middel van een farmaceutisch en schoon proces, dat streng gecontroleerd wordt. Onze aminozuren worden verkregen door enzymatische hydrolyse (geen sprake van geracemiseerde eiwitten) waarbij de aminozuren van eiwitten via een natuurlijk proces afgebroken worden tot L-a-aminozuren en oligopeptiden aminozuren, die plantrelevante aminozuren zijn. Bovendien ontstaan er tijdens dit proces geen d-aminozuren.

 

De aminozuren in onze producten zijn niet vergelijkbaar met producten die gewonnen worden uit de leerlooierijindustrie dan wel vervaardigd worden uit huidsnippers, want de kwaliteit van ons oorsprongsmateriaal, het productieproces en het percentage relevante L-a-aminozuren en oligopeptiden is veel hoger. Daarnaast bevatten onze aminozuren producten geen d-aminozuren en hebben ze een hoog vrij en evenwichtig L-aminozuurpatroon.

Biostimulant: wat doet het?

Een biostimulant maakt dat planten beter bestand zijn tegen stress, ziekten en plagen. Om die reden is een biostimulant medeverantwoordelijk voor een hogere opbrengst en een betere kwaliteit van gewassen. Ons product Aminozuren Complex kan ingezet worden als biostimulant.

Relevante producten

aminozuren oligopeptide aminozuurpatroon aminozuren complex weerbaardere planten L-aminozuurpatroon aminozuren concentrate vrij aminozuur gehalte biostimulanten aminozuren optimum enzymatische hydrolyse aminozuren poeder bodemleven aminozuren wortelstimulator
WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?
Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op +31 (0)36- 84 500 68
© COPYRIGHT 2015 DACAM . ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN