
Onze aminozuren worden verkregen door middel van een farmaceutisch en schoon proces, dat streng gecontroleerd wordt. Onze aminozuren worden verkregen door enzymatische hydrolyse (geen sprake van geracemiseerde eiwitten) waarbij de aminozuren van eiwitten via een natuurlijk proces afgebroken worden tot L-a-aminozuren en oligopeptiden aminozuren, die plantrelevante aminozuren zijn. Bovendien ontstaan er tijdens dit proces geen d-aminozuren.
De aminozuren in onze producten zijn niet vergelijkbaar met producten die gewonnen worden uit de leerlooierijindustrie dan wel vervaardigd worden uit huidsnippers, want de kwaliteit van ons oorsprongsmateriaal, het productieproces en het percentage relevante L-a-aminozuren en oligopeptiden is veel hoger. Daarnaast bevatten onze aminozuren producten geen d-aminozuren en hebben ze een hoog vrij en evenwichtig L-aminozuurpatroon.
Een biostimulant maakt dat planten beter bestand zijn tegen stress, ziekten en plagen. Om die reden is een biostimulant medeverantwoordelijk voor een hogere opbrengst en een betere kwaliteit van gewassen. Ons product Aminozuren Complex kan ingezet worden als biostimulant.