contact+31 (0)36 - 84 500 68
 

Bietmelasse

Bietmelasse activeert positieve micro-organismen

Samengevat

Etikettering Suikerbietmelasse
Productvorm Vloeibaar
N 1,6%
P 0,1%
K 3,5%
Suikers 46%
Suikerbietmelasse is een bijproduct dat wordt gevormd door het stroperige residu dat wordt verzameld tijdens de productie of raffinage van suiker uit suikerbieten. Het product wordt niet aan planten gegeven als een voedingsstof voor de planten, maar als voedingsstof voor het bodemleven.

Wat doet bietmelasse / suikerbietmelasse?

Suikerbietmelasse bevat een behoorlijke hoeveelheid macro- en microvoedingsstoffen, die allemaal in meer of mindere mate belangrijk zijn voor de gezondheid van de bodem. Deze zorgen voor een beter bacteriologisch bodemleven. Bietmelasse stimuleert de micro-organismen in de bodem. Op hun beurt stimuleren zij de structuur en het vochtgehalte van de bodem. Daarnaast bevat bietmelasse sporenelementen en chelaten. Ook heeft bietmelasse een positief effect op het weren van ongedierte. Wanneer u op zoek bent naar een product met meer suiker, dan adviseren wij appelmelasse.

Bietmelasse rijk aan voedingsstoffen

Melasse is rijk aan voedingsstoffen en sporenelementen en is een bron van koolhydraten voor de organismen in jouw bodem. Melasse voedt de bodem en de plant. Ook de bemestende NPK-waarde is met 1,6% stikstof, 0,1% fosfaat en 3,5% aan kali zeer voedzaam.

Levering bietmelasse

- In volle tankauto's;
- Eventueel ook mogelijk om suikerbietmelasse op locatie in IBC’s of multiboxen af te vullen;
- Verkoop op basis van prijs per ton;
- Levering geschiedt volgens de algemene leveringsvoorwaarden van Dacam.
  Print deze pagina
WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?
Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op +31 (0)36- 84 500 68
© COPYRIGHT 2015 DACAM . ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN