contact+31 (0)36 - 84 500 68
NL | Nederlands
Home > Feed ingredients > Malto Sticky
 

Malto Sticky

Transparante vloeibare binder

Samengevat

Etikettering Malto Sticky
Productvorm Vloeibaar
Kleur Helder
Zuivere glucose 10-40 procent
Droge stof 550 g/kg
FOSp 547 g/kg
Kenmerk Minimaal fosfor en kalium
Malto is een product op basis van maltodextrine, een koolhydraat verkregen uit maïszetmeelmoleculen. De vloeibare stroop heet bij ons Malto Sticky, een smakelijk mengsel van maltodextrine en dextrosehydraat. Uitstekend alternatief voor rietmelasse of bietmelasse.

Wat is Malto Sticky?

Maïsgluten, maïskiemen, maïseiwitten en maïszetmelen zijn producten die ontstaan bij de verwerking van maïs via een natte vermaling. Het zetmeel wordt mechanisch gescheiden op korrelgrootte en na een hittebehandeling enzymatisch behandeld. De zetmeelketens worden ‘geknipt’ tot kleinere stukjes zetmeel. Een deel word glucose. Hierna wordt de vloeibare stroop gedroogd tot malto. Bij ons heet het product Malto Sticky.

Zuivere glucose in Malto Sticky

Malto Sticky bevat 10 tot 40 procent zuivere glucose op drogestofbasis. Het heeft uitstekende bindende eigenschappen. Dat zorgt voor stevigheid in het voer van varkens, kalveren, maar ook van vissen en huisdieren.

Eigenschappen van Malto Sticky

Malto Sticky is zeer smakelijk en uitstekend verteerbaar. De gehaltes aan mineralen als fosfor en kali zijn minimaal. Dat maakt Malto Sticky tot een erg aantrekkelijk product om mee te nemen in het voer voor witvleeskalveren. De zeer transparante, waterachtige kleur van Malto Sticky zorgt voor een lichtgekleurde brok.

Bewaaradvies en gebruik

Malto Sticky is bij droog en vochtvrij opslaan meerdere maanden houdbaar. Het advies is om tussen de 2 en 7 procent toe te voegen aan het rantsoen.

Levering

- In volle tankauto’s;

- Verkoop op basis van prijs per ton;

- Levering geschiedt volgens de algemene leveringsvoorwaarden van Dacam.

 

  Print deze pagina
Malto Sticky Binder Maïszetmeelmoleculen Glucose Maltodextrine Farmer siroop Rietmelasse Bietmelasse Dextrosehydraat Natte vermaling Vloeibare stroop Appelmelasse Voerstevigheid
WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN?
Heeft u interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op +31 (0)36- 84 500 68
© COPYRIGHT 2015 DACAM . ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN