Etikettering | Aminozuren Aminobor |
Productvorm | Vloeibaar |
Op basis van | Boor en L-a-aminozuren verkregen na enzymatische hydrolyse |
Percentage vrije L-aminozuren | 9% |
Oplosbaarheid | 100% wateroplosbaar |
Toediening | Spuittoediening en bodemtoediening |
Toepassing | Eindproduct op blad of bodem |
Aminozuren Aminobor is een mix van boor en L-a-aminozuren die verkregen zijn middels enzymatische hydrolyse. De unieke formulering van Aminozuren Aminobor corrigeert boortekorten en stimuleert het metabolisme van de plant.
Aminozuren Aminobor kan worden gebruikt voor alle soorten gewassen: veldgewassen, tropische fruitbomen, vruchtgroente, aardbeien, bladgroenten, citrusbomen, olijfbomen, druivenplanten en pitvruchtbomen.
Herhaal de toediening tijdens het groeiseizoen elke 10-15 dagen.
Het is aan te raden Aminozuren Aminobor te gebruiken in periodes waarin het gewas behoefte heeft aan een fysiologische prikkel, bijvoorbeeld bij:
Het toedienen van Aminozuren Aminobor helpt in het bijzonder tijdens periodes waarin de vraag naar micro-elementen maximaal is en er een snelle reactie van de plant gevraagd wordt. Boorproteine voorziet het micronutriënt van een hoge bio beschikbaarheid en zorgt voor een mobiliteit verhogende vruchtzetting en vruchtretentie door de boom. Bladtoediening wordt aangeraden bij gevoelige gewassen als druivenstokken en fruitplanten tijdens de periode voor de bloei om de bloei en vruchtzetting te ondersteunen.